Miten selviydyt haasteista? Miten löytää tasapaino perheen, työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisessa? 
Miten hallita itsensä stressaavissa tilanteissa? Mikä on sinulle merkityksellistä? Miten tulla toimeen haastavissa vuorovaikutustilanteissa? Meille kaikille tulee eteen haastavia tilanteita, halusimme sitä tai emme. Ratkaisevaa on se, miten me suhtaudumme niihin.

Olen työskennellyt koko työurani, yli 30 vuotta, poliisissaja hätäkeskuksessa, joissa olen ollut ja olen edelleen
jatkuvasti tekemisissä vaativien tilanteiden parissa. Annan oman osaamiseni ja kokemukseni sinun käyttöösi.
Valmennustyössäni kaikkein tärkein on se,että valmennettava kokee saavansa apua.

Valmennan yksityisasiakkaiden lisäksi myös ryhmiä sekä hätäkeskuspäivystäjäopiskelijoita kuin hätäkeskustyön kokeneita ammattilaisia.

Valmennuksen perusteina toimii Harri Gustafsbergin alun perin poliisin Karhuryhmän tarpeisiin kehittämän ja käytetyn valmennuksen pohjalta valmennusmenetelmä iPREP. Se on kokemuksellisesti testattu, tieteellisesti tutkittu ja vahvistettu menetelmä.

Kuka olen?

Olen aviomies, isä ja neljän lapsenlapsen pappa.

Olen työskennellyt koko työurani, yli 3o vuotta turvallisuuden parissa: noin puolet poliisin palveluksessa ja sen jälkeen hätäkeskuslaitoksen palveluksessa. Työskentelin poliisissa mm. vaativien tilanteiden poliisiryhmässä (VATI), koirapartiossa sekä voimankäytön kouluttajana.
Tällä hetkellä työskentelen Kuopion hätäkeskuksessa päivystyssalin esimiehen,
vuoromestarin, tehtävässä.

Olen kohdannut ja kohtaan työssäni koko elämän kirjon, joka vaatii oman mieleni hallintaa. Auttajan täytyy hallita stressiä, että hän pystyy toimimaan ja auttamaan muita.

Mobirise

Ensimmäinen valmennuskerta, 0€

Ensimmäinen valmennuskerta on ilmainen!

Mobirise

Yksilövalmennus,80€

Valmennus-tapaaminen, live tai etä, 60 min.
Hintaan sisältyy 24% alv.

Lue lisää

Mobirise

Työyhteisö-valmennus, alk. 500€+alv.

Sisältää tietoa, keskustelua, pohdintaa ja harjoituksia. Palvelu räätälöidään teidän ryhmän / yhteisön tarpeiden mukaisesti.

Lue lisää

Mobirise

Työyhteisöluennot, 349€ +alv.

Miten vahvistetaan henkistä suorituskykyä ja paineenalaista päätöksentekoa?  Kuinka toimintakykyä ylläpidetään vaativissa tilanteissa? Kuinka palautua kuormituksesta mahdollisimman hyvin?

Lue lisää

Mobirise

Mindfindr, 5/20€+alv.

Osana valmennusta voit halutessasi hyödyntää Mindfindr-palvelua, joka on psykologinen arviointipalvelu. Mindfindrin avulla voit saada esim. tukea urasuunnitteluusi ja tietoa hyödyntämättömistä voimavaroistasi.

mindfindr.com

Asiakaskokemuksia

Asiakaskokemuksia

Seuraa somessa!